martes, 23 de abril de 2013

Publicació del meu primer llibre "No pasa nada..."

El primer conte que vaig escriure i il·lustrar de manera complerta ja es troba a les llibreries! Tot i que el vaig pensar i escriure en català, ha sortit editat en castellà. L'editorial és "Mil y un Cuentos" i el podeu trobar a les següents llibreries:

  • A Barcelona: A peu de pàgina, Alibri, Laie, Llibreria Don Bosco, Llibreria Garbí, Majo Mexa Producciones Ceamic, La Petita i Santos Ochoa.
  • A altres llibreries de Catalunya i Balears: Llibre Perutxo Rambla (Hospitalet), Doria (Mataró), La Gralla (Granollers), La Llar del Llibre Centre (Sabadell), Racó del Llibre Jove (Rubí), La Central (Sant Quirze del Vallès), La Mulassa Nova (Vilanova i la Geltrú), Galatea Llibres Reus (Reus), Empúries (Girona), Llibreria 22 (Girona), Drac Màgic (Palma de Mallorca), Espirafocs (Inca).
  • A Madrid: Antonio Machado, Booksellers, Camelot, Celesa, Librería del Mercado, Didacticalia, Dragon Lector, Fabula Alcorcon, Jarcha, Kiriku y La Bruja, Liberespacio, Libre De Barrio, Librería Carmen, Muga, Mujeres y Compañía, Naos Libros, Paradox Libros, Punto y Coma, Reno. 

També es pot trobar online: Amazon, La Casa del Llibre, FNAC.

Moltes gràcies a tots pel vostre suport!! Muchas gracias a todos por vuestro apoyo!!Llibreria Alibri, BarcelonaNo hay comentarios:

Publicar un comentario